Turn(dag)kamp jongens en meisjes 2022

Omdat de dagkampen in 2021 zo’n groot succes waren, hebben we er ook in 2022 voor gekozen om een dagkamp te gaan organiseren, weer voor zowel jongens als voor meisjes. Twee trainingen in de turnhal van Leek met tussendoor een vette lasergame in de turnhal. Ook dit jaar weer een groot succes waarbij we in totaal meer dan 60 kinderen mochten verwelkomen, wederom een groot succes!

Turn(dag)kamp jongens en meisjes 2021

Door corona waren wij in 2021 genoodzaakt om een turnkamp te gaan organiseren in de vorm van een dagkamp. Dit jaar niet alleen voor jongens maar ook voor meisjes. Een groot succes want het dagkamp voor de dames zat dit jaar helemaal vol! Ook bij de jongens was het een groot succes. Tussen de trainingen door hebben we gebowld en hebben we buiten bij de beachvolleybalvelden verschillende activiteiten gedaan.

Turnkamp jongens 2020

De eerste editie van dit turnkamp was alleen voor jongens. Dit 3-daagse turnkamp kampeerden wij aan het Ronostrand. Met een leuke groep enthousiaste jongens werd er twee keer getraind in de turnhal en ook een aantal keer in de buitenlucht. Tussen de trainingen door was het natuurlijk tijd om lekker te spelen, klimmen en springen op het ronostrand. We hadden er heerlijk weer bij!