Wij zijn Marjan Hogenberg en Frank Nederhoed. In juni 2020 zijn wij samen gestart met het organiseren van turngerelateerde evenementen, zo ook turnkampen. Samen zijn wij HN Sportevents (www.hnsportevents.nl) gestart om dit te kunnen realiseren.

Marjan Hogenberg

Ik stel me graag even voor; ik ben Marjan Hogenberg en ben turntrainer/coach. Van jongs af aan heb ik mijn hart verloren aan de turnsport en ben blij dat ik naast deze mooie sport ook evenementen rondom deze sport mag organiseren, zoals bijvoorbeeld wedstrijden, kampen, clinics etc. Naast deze evenementen is HN Sportevents houder van het keurmerk Nijntje Beweegdiploma en dragen wij samen graag een steentje bij aan de motorische en sociale ontwikkeling van het jonge kind. Bij Nijntje hoort ook het beweegfeest en -plein, het is ook ontzettend leuk om zo’n evenement te organiseren. Afgelopen jaar was een bijzonder jaar waarin we nog een turnkamp georganiseerd hebben, we kijken terug op een geslaagd kamp en hopen dat er nog vele mogen volgen!

Frank Nederhoed

Mijn naam is Frank Nederhoed en ik ben 26 jaar. Ik heb inmiddels bijna 10 jaar ervaring met training geven binnen het turnen, voornamelijk heren turnen. Naast het geven van trainingen vind ik het ook leuk om turngerelateerde activiteiten/evenementen te organiseren, zo ook turnkampen. Vorig jaar, 2020, zijn wij begonnen met het organiseren van turnkampen en dit was een groot succes. Uiteraard hopen we er ook in 2021 een groot succes van te maken!