Wij zijn Marjan Hogenberg en Frank Nederhoed. In juni 2020 zijn wij samen gestart met het organiseren van turngerelateerde evenementen, zo ook turnkampen. Samen zijn wij HN Sportevents gestart om dit te kunnen realiseren. Daarnaast zijn wij Gym- en turnsport gestart en geven wij momenteel training op drie locaties; Roderwolde, Ten Boer en Harkstede.

Marjan Hogenberg

Ik stel me graag even voor; ik ben Marjan Hogenberg en ben turntrainer/coach. Van jongs af aan heb ik mijn hart verloren aan de turnsport en ben blij dat ik naast deze mooie sport ook evenementen rondom deze sport mag organiseren, zoals bijvoorbeeld wedstrijden, kampen, clinics etc. Naast deze evenementen is HN Sportevents houder van het keurmerk Nijntje Beweegdiploma en dragen wij samen graag een steentje bij aan de motorische en sociale ontwikkeling van het jonge kind. Bij Nijntje hoort ook het beweegfeest en -plein, het is ook ontzettend leuk om zo’n evenement te organiseren. Afgelopen jaren waren bijzondere jaren waarin we twee turnkampen georganiseerd hebben, we kijken terug op geslaagde kampen en hopen dat er nog vele mogen volgen!

Frank Nederhoed

Mijn naam is Frank Nederhoed en ik ben 28 jaar. Ik heb inmiddels 10 jaar ervaring met training geven binnen het turnen, zowel turnen dames als turnen heren. Naast het geven van trainingen vind ik het ook leuk om turngerelateerde activiteiten/evenementen te organiseren, zo ook turnkampen. Ook heb ik mijn jurybrevet, TH3, en daardoor mag ik dus ook officieel jureren. Twee jaar geleden, 2020, zijn wij begonnen met het organiseren van turnkampen en dit was een groot succes. Uiteraard hopen we er ook in 2023 een groot succes van te maken!