Algemene informatie

In augustus 2020 hebben wij voor het eerst een meerdaagse turnkamp georganiseerd met een groep enthousiaste turners. Vanwege de onzekerheid rondom de coronamaatregelen hadden wij er vorig jaar, 2021, voor gekozen om een turnkamp aan te bieden in de vorm van een dagkamp. Omdat dit zo’n groot succes was, willen we het kamp dit jaar, 2022, weer op dezelfde manier gaan doen. Een dagkamp betekent dus dat de turners en turnsters na het ontbijt gebracht worden en later in de avond weer worden opgehaald. Wij verzorgen een compleet dagprogramma met trainingen, activiteiten en middagmaaltijd.

Op 26 augustus is het turndagkamp voor jongens en 27 augustus is het turndagkamp voor meiden. Er zullen twee turntrainingen plaatsvinden. De tijden van het dagkamp worden later bekend gemaakt maar de hele dag vrij houden en beschikbaar zijn is wel prettig! Tussen de trainingen door zal er gegeten worden en is er tijd voor verschillende leuke activiteiten, voor lunch en tussendoortjes wordt gezorgd. Voor het avondeten is het dagkamp afgelopen en kunnen de kinderen weer opgehaald worden. De trainingen zullen gegeven worden door opgeleide trainers die de turners en turnsters op een pedagogisch verantwoorde manier zullen trainen.

Dit turnkamp is toegankelijk voor zowel jongens (26 augustus) als meiden (27 augustus) van 6 tot en met 18 jaar, elk niveau is welkom.

Meer informatie wordt na inschrijving per mail verzonden.

Locatie

Het turndagkamp wordt georganiseerd in het Sportcentrum Leek te Leek. De turntrainingen zullen plaatsvinden in de turnhal van het Sportcentrum Leek (zie afbeelding hieronder). Een turnhal waar al het nodige materiaal aanwezig is om een zo goed mogelijke training te organiseren. Daarnaast beschikken wij zelf ook nog over verschillende (opblaasbaar) materiaal!

Kosten

De kosten voor dit turndagkamp bedragen €50,- per persoon.