Algemene informatie

In augustus 2020 hebben wij voor het eerst een meerdaagse turnkamp georganiseerd met een groep enthousiaste turners. Vanwege de onzekerheid rondom de coronamaatregelen hadden wij er twee jaar geleden, 2021, er voor gekozen om een turnkamp aan te bieden in de vorm van een dagkamp. Omdat dit zo’n groot succes was, willen we het kamp dit jaar, 2023, weer op dezelfde manier gaan doen. Een dagkamp betekent dus dat de turnsters na het ontbijt gebracht worden en later in de avond weer worden opgehaald. Wij verzorgen een compleet dagprogramma met trainingen, activiteiten en middagmaaltijd.

Op 30 april is het turndagkamp voor dames, dit jaar zal er helaas geen dagkamp plaatsvinden voor jongens. Er zullen twee turntrainingen plaatsvinden. De tijden van het dagkamp worden later bekend gemaakt maar de hele dag vrij houden en beschikbaar zijn is wel prettig! Tussen de trainingen door zal er gegeten worden en is er tijd voor verschillende leuke activiteiten, voor lunch en tussendoortjes wordt gezorgd. Voor het avondeten is het dagkamp afgelopen en kunnen de kinderen weer opgehaald worden. De trainingen zullen gegeven worden door opgeleide trainers die de turnsters op een pedagogisch verantwoorde manier zullen trainen.

Dit turnkamp is toegankelijk voor meiden van 6 tot en met 16 jaar, elk niveau is welkom. De inschrijving sluit op 23 april.

Meer informatie wordt na inschrijving, een aantal dagen voor het dagkamp, per mail verzonden.

Locatie

Het turndagkamp wordt georganiseerd in het Sportcentrum Leek te Leek. De turntrainingen zullen plaatsvinden in de turnhal van het Sportcentrum Leek (zie afbeelding hieronder). Een turnhal waar al het nodige materiaal aanwezig is om een zo goed mogelijke training te organiseren. Daarnaast beschikken wij zelf ook nog over verschillende (opblaasbaar) materiaal!

Kosten

De kosten voor dit turndagkamp bedragen €50,- per persoon.

Annuleren turnkamp: bij afmeldingen tot twee weken voor het turndagkamp wordt er de helft van het betaalde bedrag teruggestort. Bij een afmelding binnen één week voor het turndagkamp is restitutie helaas niet mogelijk.