Algemene informatie

In augustus 2020 hebben wij voor het eerst een meerdaagse turnkamp georganiseerd met een groep enthousiaste turners. Vanwege de onzekerheid rondom de coronamaatregelen hebben wij doen besluiten deze zomer een turnkamp aan te bieden in de vorm van een dagkamp. Een dagkamp betekent dus dat de turners en turnsters na het ontbijt gebracht worden en later in de avond weer worden opgehaald. Wij verzorgen een compleet dagprogramma met trainingen, activiteiten en middag maaltijd.

Op 14 juli is het turndagkamp voor jongens en 15 juli is het turndagkamp voor meisjes. Er zullen twee trainingen van 2,5 uur per training plaatsvinden. De eerste training is van 09.30 uur tot 12.00 uur en de tweede training is van 15.30 uur tot 18.00 uur. Tussen de trainingen door zal er gegeten worden en is er tijd voor verschillende leuke activiteiten, voor lunch en tussendoortjes wordt gezorgd. Het einde van het turnkamp is dus om 18.00 uur. De trainingen zullen gegeven worden door (hoog) opgeleide trainers die de turners en turnsters op een pedagogisch verantwoorde manier zullen trainen.

Dit turnkamp is toegankelijk voor zowel jongens (14 juli) als meisjes (15 juli) van 6 tot en met 18 jaar, elk niveau is welkom.

Meer informatie wordt na inschrijving per mail verzonden. Inschrijving sluit op 8 juli 2021.

Locatie

Het turndagkamp wordt georganiseerd in het Sportcentrum Leek te Leek. De turntrainingen zullen plaatsvinden in de turnhal van het Sportcentrum Leek (zie afbeelding hieronder). Een turnhal waar al het nodige materiaal aanwezig is om een zo goed mogelijke training te organiseren. Daarnaast beschikken wij zelf ook nog over verschillende (opblaasbaar) materiaal!

Kosten

De kosten voor dit turndagkamp bedragen €47,50 per persoon. Mocht het toch blijken dat dit turndagkamp niet door kan gaan vanwege de corona maatregelen, dan wordt uiteraard het volledige bedrag teruggestort.